Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak poznat toho pravého?

23. 3. 2013

Sníte o princi na bílém koni, o úžasném chlapovi, co vás bude ochraňovat, se vším pomáhat a milovat vás takovou, jaká jste? Navíc bude vtipný, chytrý, tolerantní a samozřejmě taky sexy. A hezká sumička na jeho kontě by také neškodila, co? Tak to bude asi ten pravý.

Ovšem kde takoví muži rostou? Zaručeně v pohádkách ale z těch už jsme trochu vyrostly. Nemůžeme čekat, že k nám přikluše chrabrý hrdina na koni i když Matěji Stropnickému v Máji to v sedle náhodou seklo... Náš vysněný muž asi jezdí autem nebo na kole, jenže na čele mu nápis „Pan Božský“ blikat určitě nebude. Jak potom poznat, že to je on?

Společné zájmy, názory a povahové rysy... Jenže ono opravdu nestačí mít jenom společný majetek nebo psa. Když s jedním šijou všichni čerti, nemá stání na jednom místě a pořád by něco podnikal, zatímco druhý by nejradši sledoval v klidu pěkný film, může to být kámen úrazu. Nemusíte dělat všechno stejně, ale určitě vám bude líp s někým, s kým se můžete podělit o společné zážitky

Určitě netoužíte věčně se dívat na protáhlý a kyselý obličej svého partnera. Proto muž, který vás dokáže rozesmát stojí minimálně za pozornost. Navíc ten, kdo má smysl pro humor se jen tak nekácí z každého problému a nerozbrečí se, když se mu to někdy v posteli nepovede. A pokud se mu navíc v posteli ještě daří, můžete mu připsat další plus. Samozřejmě, že nejde jen o to... Ale ruku na srdce, žít celý život jako vyprahlá Sahara se dá velmi těžko.

Možná to znáte......Umírá, když má rýmičku a nechává rozházené ponožky po obýváku. Jestli ho ale milujete, není co řešit!

 Stačí poslouchat svoje srdce a to vám docela dobře napoví.Ano, ale je to prostě tak.
Ten pravý je ten, na kterého se těšíte i když jste spolu nějaký ten pátek a on na vás taky. Člověk, který vás poslouchá i když mu vyprávíte holčičí nesmysly a nosí svetr, který jste mu darovala i když měl rád svoji vytahanou mikinu. Muž, který vám přinese čokoládu, protože jste se zmínila, že máte výročí a pohlídá vám psa, přestože trpí alergií na chlupy. Když ale dávají v televizi fotbal, nikam ho nedostanete a s kamarády na pivo prostě taky někdy vyrazí. Ale je vám s ním dobře? Tak co si pak víc přát?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář